Forum klasy 1B
Nie sądzicie, że przydałby się nam klasowy mail? Pani Nowak również o tym wspominała odnośnie przesyłania nam zadań maturalnych. Mówiła, że w jej klasie to całkiem dobrze funkcjonowało. Myślę, że to dobry pomysł. Żeby wszyscy byli zadowoleni, proponuję gmaila. :) I tu prośba do naszych klasowych wielbicieli informatyki... :D Pytanie tylko, kto się podejmie tego ODPOWIEDZIALNEGO zadania utworzenia naszej poczty internetowej...xD Wydaje mi się to dziecinnie proste, acz sama niekoniecznie chciałabym się do tego zabierać.
Piszcie co o tym myślicie, czy ma to sens, bo może uważacie, że email grupowy nie jest nam szczególnie potrzebny. Pozdrowienia!
Wasza dobra koleżanka Ania Marczak (dla Adasia Żuczka-->to ta, która ciągle tak uporczywie stara się, żebyś zapamiętał jej imię, bo nie jestem Hania!!! Hanka spudłowała w miniony poniedziałek :D )
Leming
przyda się, na pewno, wygodniej przesłać na klasowy a nie każdemu po kolei jakieś odpowiedzi do testów itede itepe plus notatki, wszak wiadomo, że http://static.kiepy.pl/2011_06/13/5153_ … -Ogolu.jpg ) proponuję jakąś dziką nazwę, bez liczb, bo nie mam do nich głowy
też się nie podejmuję, a więc może 'nasz kochany admin Wilku' ? :>