Forum klasy 1B

Forum klasy 1B

• Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

UWAGA KONKURS!
Ogłaszam konkurs na logo naszej klasy. Termin oddawania prac to 22 września 2011 roku. Zwycięzca otrzyma sałatkę warzywną roboty mojej babci(jest świetna). Adres e-mail na który można wysyłać prace mikokojot@gmail.com
~09.09.2011 Wilku

#1 2011-11-09 20:16:26

AniaMar__

Mech

Punktów :   

Klasowy email

Nie sądzicie, że przydałby się nam klasowy mail? Pani Nowak również o tym wspominała odnośnie przesyłania nam zadań maturalnych. Mówiła, że w jej klasie to całkiem dobrze funkcjonowało. Myślę, że to dobry pomysł. Żeby wszyscy byli zadowoleni, proponuję gmaila. :) I tu prośba do naszych klasowych wielbicieli informatyki... :D Pytanie tylko, kto się podejmie tego ODPOWIEDZIALNEGO zadania utworzenia naszej poczty internetowej...xD Wydaje mi się to dziecinnie proste, acz sama niekoniecznie chciałabym się do tego zabierać.
Piszcie co o tym myślicie, czy ma to sens, bo może uważacie, że email grupowy nie jest nam szczególnie potrzebny. Pozdrowienia!
Wasza dobra koleżanka Ania Marczak (dla Adasia Żuczka-->to ta, która ciągle tak uporczywie stara się, żebyś zapamiętał jej imię, bo nie jestem Hania!!! Hanka spudłowała w miniony poniedziałek :D )

#2 2011-11-09 20:27:27

SamJesteśBasia

Leming

995549
Punktów :   

Re: Klasowy email

przyda się, na pewno, wygodniej przesłać na klasowy a nie każdemu po kolei jakieś odpowiedzi do testów itede itepe plus notatki, wszak wiadomo, że http://static.kiepy.pl/2011_06/13/5153_ … -Ogolu.jpg   ) proponuję jakąś dziką nazwę, bez liczb, bo nie mam do nich głowy też się nie podejmuję, a więc może 'nasz kochany admin Wilku' ? :>

Ja też lubię placki

Stopka forum

RSS